Business Design in 1,5 dag

Accelereer binnen no-time van idee naar product

Designers met superhero skills

Jonge, slimme professionals

Lean Product Development

Superstrak programma

Dag 1

Business model generation

Leg een goede basis voor een business model

Ideation

Van 50 ideeën naar 5 ideerichtingen

Conceptualizing

Geef het product een gezicht

Customer Journey Mapping

Wat zijn de contactmomenten met de doelgroep?

Growth Hacking

Hoe schalen we op en zorgen we voor revenue?

Validation

Testen onder de doelgroep

Pitch..

..en overtuig

Wat we hebben gedaan voor Het Rode Kruis

Slimme jonge mensen pakken je uitdaging aan

Onze zogenaamde ‘crowd’ bestaat uit de mensen van Makerlab en Young Colfield en heeft een unieke samenstelling van disciplines en persoonlijkheden. Met expertises als design, software development, marketing, finance en projectmanagement wordt een vraagstuk vanuit allerlei verschillende disciplines bekeken en getoetst. Getraind in de Lean Product Development methode accelereert de groep een idee binnen no time naar product.  

Directe toetsing van het concept bij de doelgroep

Onze crowd is tussen de 23 en 28 jaar oud en vormt zodoende meteen een goed testpanel voor future proof testing van jouw idee of concept. De crowd van millennials gaat vanuit hun eigen belevingswereld op zoek naar oplossingen voor het vraagstuk. Deze oplossingen zetten ze om naar concrete producten, die directe validatie vinden in de geselecteerde doelgroep(en).

Concreet ontwerp in de vorm van een prototype

Brainstormen met als eindresultaat vier flip-overs? Die tijd is wel voorbij. Onze designers ontwerpen tijdens het creatieproces meteen prototypes die zorgen dat de oplossingsrichting zichtbaar en tastbaar is. Bovendien zorgt het dat een idee of oplossing heel concreet gemaakt moet worden – anders is design niet mogelijk. Vervolgens zorgt het prototype ervoor dat er gerichte klantfeedback opgehaald kan worden bij de beoogde doelgroep.

Maak kennis met
Lean Product Development

Naast gevalideerde productoplossingen biedt de anderhalve dag ook simpelweg een live ervaring met de toepassing van lean product development. Zo voegen organisaties vaak medewerkers toe aan onze teams. Niet alleen om inhoudelijke expertise van het vraagstuk of de organisatie toe te voegen aan de frisse blik van onze crowd, ook om medewerkers te trainen in toepassing van de Lean Product Development methode.

Voor wie we al werk hebben geleverd

Weten wat de masterclass 'Business Design' precies inhoud?

Dag 2